Έξι συνήθειες όσων δεν αρρωσταίνουν ποτέ!

  • Iatropedia
Είναι πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι κάποιες κακές συνήθειες που ακολουθούν οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουν σε κίνδυνο την υγείας τους. Παρά τις συστάσεις των γιατρών επιμένουν πεισματικά να τις ακολουθούν. Όπως το κάπνισμα παρά τις προειδοποιήσεις ακόμη καπνό στα πακέτα των τσιγάρων οι συμπολίτες μας καπνίζουν αρειμάνιος

Δείτε τι κάνουν όσοι δεν αρρωσταίνουν σχεδόν ποτέ

Προσέχουν τι τρώνε

Η καλή υγεία είναι σε άμεση συνάρτηση με την διατροφή . Έτσι όσοι έχουν καλή υγεία δεν τρώνε ανθυγιεινά και φροντίζουν τα τρόφιμα που καταναλώνουν να είναι ποιοτικά.

Αποφεύγουν το πρόχειρο και το έτοιμο φαγητό και δεν τρώνε τροφές με τεχνικά γλυκαντικά και χρώματα.

Στοπ στη ζάχαρη

Οι ειδικοί συνιστούν μαχαίρι στη ζάχαρη αυτό αφού η κατανάλωση της δεν προσφέρει τίποτα εκτός από θερμίδες.

Προσοχή στις ετικέτες

Επειδή όπως λένε ο διάβολος κρύβεται τις λεπτομέρειες δίνετε μεγάλη προσοχή στις ετικέτες Υιοθετήστε τη συνήθεια να διαβάζετε τι λένε έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι περιέχουν ή να έχουν πρόσθετα και τι είδους χημικά.

Γυμναστείτε

Η τακτική γυμναστικοί αποτελεί ασπίδα λειτουργίας για καλή καρδιακή λειτουργία αφού ρίχνει την κακή χοληστερίνη και ανεβάζει την καλή μειώνει την πίεση και τα τριγλυκερίδια.

Επαρκής ύπνος

Οι λιγοστές ώρες ύπνου συνδέονται με την εκδήλωση πολλών προβλημάτων υγείας για αυτό φροντίστε να κοιμάστε τουλάχιστον 8 με 10 ώρες ύπνου κάθε βράδυ.