Ευρωπαϊκό τουρ Άδωνι στην Ευρώπη! Τα έξοδα οι ομιλίες και το Imperial

  • Iatropedia
Τρεις χώρες επισκέπτεται σε μία εβδομάδα ο Άδωνις Γεωργιάδης για...έρευνα στα ξένα συστήματα υγείας αλλά και για μια ομιλία στο πανεπιστήμιο του Imperial που άναψε πάλι φωτιές στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης

Για επτά ημέρες σε Ευρωπαική περιοδεία βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδηςμε πρώτο σταθμό το Όσλο, δεύτερη στάση το Λονδίνο και τελικό προρορισμό τις Βρυξέλλες.

Στη νορβηγική πρωτεύουσα εκτός από τον υπουργό Υγείας θα βρίσκεται και η ομόλογός του στον τουρισμό κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα σε παγκόσμιο συνέδριο για τον ιατρικό τουρισμό.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει κλείσει ραντεβού με τον Νορβηγό ομόλογό του κ. BentHøie, ενώ θα επισκεφθεί Νοσοκομειακές Μονάδες και υγειονομικές δομές της σκανδιναβικής χώρας για να δει ιδίοις όμασι πως λειτουργεί το σύστημα υγείας στην Νορβηγία.

Πάντως ο Άδωνις για να αποφύγει τα παρατράγουδα με τα έξοδα της επταήμερης περιοδείας του ανήρτησε στη Διαύγεια ότι τα έξοδα του καθώς και ενός συνεργάτη του, ειδικού επί θεμάτων ιατρικού τουρισμού, που τον συνοδεύει ανέρχονται σε 2.453,80 ευρώ.

Ομιλιτής στο..Imperial

Πάντως μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την επίσκεψη Άδωνι στο Χάρβαρντ και για το αν ήταν επίσημος προσκεκλημένος ή όχι του Πανεπιστημίου και αν η ελληνική πολιτεία έπρεπε να είχε καλύψει τα έξοδα του ταξιδιού, ο υπουργός Υγείας κατά την προσφιλή τακτική του ανάρτησε στο αγαπημένο του twitter την “είδηση”, ότι δέχτηκε πρόσκληση από το Imperial College του Λονδίνου, που είναι είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο και κυρίως της Ευρώπης.

Έτσι αναμένεται να δώσει διάλεξη στους Έλληνες φοιτητές του Imperial College για την υγεία στα χρόνια της κρίσης.

Το Imperial είναι ένα πανεπιστήμιο που είναι γνωστό για τους κλάδους της τεχνολογίας, της ιατρικής, των θετικών επιστημών και χρηματοοικονομικών επιστημών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπρος γκρεμός και πίσω τρόικα! Τι θα γίνει με τα φάρμακα

Χωρίς φαρμακεία αύριο και τη Δευτέρα! Συνεχίζουν ή όχι οι φαρμακοποιοί;

Αναδρομικά και με καθυστέρηση θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο ΠΕΔΥ μετά την κινητικότητα!

Απίστευτο: Κουρεύτηκαν οριστικά τα φάρμακα για το 2014! Κάτω από 2 δις η δαπάνη