Εθελοντική αιμοδοσία από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

  • Ρούλα Τσουλέα
Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 στα γραφεία του Συλλόγου.

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ) σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος».

Πρόκειται για την 19η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου. Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του (Εθνικής Αντιστάσεως 173-175).

Όπως ανακοίνωσε ο ΦΣΘ, η αιμοδοσία είναι ανοικτή για τα μέλη του συλλόγου, τις οικογένειές τους, τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥΦΑ), αλλά και για φίλους και γνωστούς τους.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός. Επομένως, όλοι μπορούν δώσουν αίμα.

«Είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε όλοι την αιμοδοσία του Συλλόγου, η οποία πλέον αποτελεί θεσμό. Για ακόμη μία φορά οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης είμαστε παρόντες και προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό, το ίδιο το αίμα μας, για να σωθεί κάποιος συνάνθρωπός μας που βρίσκεται σε ανάγκη», δήλωσε ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος του ΦΣΘ κ. Αθανάσιος Αλειφτήρας, μέλος στο ΔΣ του συλλόγου.

Φωτογραφία: iStock