Εταιρίες προσφέρουν υλικά και εξοπλισμό στα παιδιατρικά νοσοκομεία με αγάπη στο παιδί με καρκίνο

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σε συνέχεια της φιλοξενίας της προέδρου της "Φλόγας", Μαρίας Τρυφωνίδη στην συχνότητα του «Βήμα FM» στην εκπομπή του κ. Γιώργου Κακούση και της πρόσκλησης που πραγματοποίησε για την προμήθεια απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, η ανταπόκριση από τις εταιρείες Stoiximan και TeleUnicom A.E ήταν συγκινητική και άμεση.

Η ελληνική εταιρεία παροχής τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο “Stoiximan”ακόμα μια φορά ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με καρκίνο και καλύπτει την προμήθεια μηχανήματος για την επεξεργασία των προς βιοψία ιστών στο Παθολογοανατομικό τμήμα Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» αξίας 9.000 ευρώ.

Η εταιρεία TeleUnicom A.E με δωρεά της προς τον Σύλλογο Φλόγα κάνει πραγματικότητα την αντικατάσταση ξεπερασμένου εξοπλισμού του Οφθαλμολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων «Π.& Α. Κυριακού» προσφέροντας φορητή σχισμοειδή λυχνία και φορητό αυτόματο διαθλασίμετρο συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι γονείς της Φλόγας ευχαριστούν τις παραπάνω εταιρείες και τονίζουν την ουσιαστική συμβολή τους στο έργο της Φλόγας : «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας πολύτιμους σύμμαχους στον αγώνα που δίνουμε για τα παιδιά μας ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε το έργο μας για την καλύτερη ιατρική φροντίδα των παιδιών μας. Εκ μέρους των γονιών της Φλόγας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν