Ερρίκος Ντυνάν: Διοίκηση μέσω …Facebook!

  • Iatropedia
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη διοίκηση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν μέτα την άρνηση του καθηγητή Λυκούργου Λιαρόπουλου ... μέσω Facebook, να αναλάβει για δύο μήνες την επιχείρηση διάσωσης του νοσοκομείου, το οποίο τελεί υπό κατάρρευση.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης εξαιτίας διαφωνιών του με τον καθηγητή Λιαρόπουλο ο οποίος ορίσθηκε από το υπουργείο Υγείας ως προσωρινός διαχειριστής, έδωσε την παραίτηση του για δύο μήνες παραδίδοντας ταυτόχρονα τις αρμοδιότητες στον κ.Λιαρόπουλο.

Ωστόσο η υπόθεση …λαβύρινθος με θύματα 1200 εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι από το Σεπτέμβριο, φαίνεται οτι διακινείται μέσω Facebook καθώς ο καθηγητής Λυκούργος Λιαρόπουλος διέψευσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ ότι αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου μετά την παραίτηση Μαρτίνη.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Σε μία κίνηση χαρακτηριστική του ανδρός, ο Πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν «ανακοίνωσε» χθές ότι «παρέδωσε για ένα δίμηνο την Προεδρία του Κοινωφελούς… κλπ» στον Καθηγητή Λυκούργο Λιαρόπουλο. Επειδή κάτι τέτοιο ούτε έγινε, ούτε θα μπορούσε να γίνει, ούτε συναίνεσα εγώ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε δημόσια διάψευση.»

Η πρωτοφανής αυτή συμπεριφορά φέρνει για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους σε δύσκολη θέση που αναμένουν εναγωνίως να πληρωθούν ενώ βρίσκονται σε κατάληψη.

Βέβαια έπειτα από τη διάψευση του κ. Λιαρόπουλου πάντα μέσω Facebook, ο κ. Μαρτίνης ανακοίνωσε τα εξής:

«Μετά τη χθεσινή ανακοίνωσή μου και παρά την αλγεινή εντύπωση που μου προκάλεσε η ανάρτηση του κ. Λιαρόπουλου στην προσωπική του ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ήλθα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, το περιεχόμενο της οποίας θα κοινοποιήσω εάν χρειαστεί.

Κατόπιν αυτών και μετά τη δεδηλωμένη βούληση του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου να παραμείνει αντιπρόεδρος ο κ. Στεργίου (σ.σ.: αντιπρόεδρος που ορίσθηκε από το υπουργείο Υγείας), με την οποία και συντάσσομαι, επιθυμώ να γνωστοποιήσω τα ακόλουθα:

α) Το αργότερο μέχρι την προσεχή Τετάρτη (11/01/2012) θα ορίσω αντικαταστάτη μου που θα εκπροσωπεί και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

β) Η εταιρία του συμβούλου διαχείρισης (επ΄αμοιβή) κ. Λιαρόπουλου οφείλει να συνεχίσει απρόσκοπτα το προς το Νοσοκομείο έργο της, το οποίο και θα υποβάλλει αμελητί προς τη διοίκηση δια του καταστατικά διαπιστευμένου για οικονομικά θέματα αντιπροέδρου του Δ.Σ., μέχρι την 3η Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, οπότε και λήγει η σχετική σύμβαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

το ακέφαλο Ντυνάν και μια παραίτηση με ημερομηνία λήξης

καταρρέει το Ερρίκος Ντυνάν

οι τσάντες Louis Vuitton, τα κοσμήματα Cartier και ένα νοσοκομείο υπό κατάρρευση