Εργαζόμενοι στο «Αττικόν»: η στέρηση μισθού οι κίτρινες σακούλες και τα…εξαφανισμένα υλικά!

  • Iatropedia
Απλήρωτοι από εφημερίες, εξαντλημένοι και τώρα και με στέρηση μισθού εργάζονται οι υπάλληλοι στο Αττικόν. Γιατί κατηγορούν τη νέα διοικήτρια

Βρίθει παρανομιών και απ ευθείας αναθέσεων το νοσοκομείο Αττικόν όπως καταγγέλλει το σωματείο των εργαζομένων.

Όπως σημειώνουν, από τη μία δεν πληρώνονται ούτε τις βασικές εφημερίες και από την άλλη γίνεται στέρηση μισθού σε 12 εξαντλημένους εργαζόμενους «επειδή δεν έβαλαν μια τυπική υπογραφή προσέλευσης στα παρουσιολόγια» όπως αναφέρουν.

Βέβαια οι καταγγελίες του προσωπικού δε σταματούν εδώ. Υπογραμμίζουν ότι υλικά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. «Τα ράντζα και τις ελλείψεις βασικών φαρμάκων και υλικών (συριγγών, αναπνευστήρων, αναλώσιμων σε όλα σχεδόν τα μηχανήματα, καρδιοχειρουργικά υλικά, αντιδραστήρια, 3 way) που τα θεωρεί «υπερβολές των συνδικαλιστών» αναφέρουν.

Την ίδια ώρα η διοίκηση δίνει οδηγίες «να τοποθετηθούν «κίτρινες σακούλες» νοσοκομειακών αποβλήτων ακόμα και στο κυλικείο. Τι αλήθεια να μπει σε αυτές τις σακούλες από τη στιγμή που δεν υπάρχουν υλικά;

Ο στόχος τους είναι να παραδώσουν στα επιχειρηματικά συμφέροντα της ανακύκλωσης πακτωλούς δημόσιου χρήματος, περίπου 2 ευρώ το κιλό!!! (βαφτίζοντας νοσοκομειακά απόβλητα τη χαρτοπετσέτα και το πλαστικό ποτηράκι του καφέ). Για τέτοιες δουλειές λεφτά υπάρχουν» καταλήγουν μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε κλείνουν τα ιατρεία τους οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ αν πάνε ΕΣΥ!

Πως θα βρίσκουν γιατρό σε έναν μήνα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ στο νέο σύστημα Άδωνι! Όλες οι αλλαγές

Ο Άδωνις, ο Ηρόστρατος και η …εμπρηστική συζήτηση στη Βουλή! (ΦΩΤΟ)

''Μπαρούτι'' η Βουλή για το νομοσχέδιο Άδωνι! Ένταση και κατηγορίες