Έρευνα εξπρές για σκάνδαλα σε Κέντρο Ημέρας! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

  • Iatropedia
Για έλεγχο στο Σώμα Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ) στέλνει η υφυπουργός Υγείας πλήρη φάκελο με καταγγελίες εργαζομένων για το κέντρο ημέρας “Λόγος-Νους”! Τι αναφέρουν οι εργαζόμενοι. Από το Νοέμβριο είχαν τις καταγγελίες στα χέρια τους οι υπεύθυνοι της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας αλλά το άφηναν να …σκονίζεται.

Στο Σώμα Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ) στέλνει το φάκελο με καταγγελίες των εργαζομένων του Κέντρου Ημέρας «Λόγος-Νούς» η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη προκειμένου να εξετασθεί λεπτομερώς αν το ίδρυμα είχε προβεί σε διάφορες ατασθαλίες.

Η καταγγελία των εργαζομένων εμπεριέχει θέματα οικονομικών και διοικητικών ατασθαλιών (π.χ. πλαστά τιμολόγια, ψεύτικος αριθμός παιδιών, εικονικές προσλήψεις, απόκρυψη των εισφορών που κατέβαλαν οι γονείς για την παροχή υπηρεσιών από το κέντρο ημέρας, κλπ.) και τα οποία δεν είχαν ερευνηθεί.

Ο φάκελος θα εξετασθεί κατά προτεραιότητα καθώς φέρει την ένδειξη του εξαιρετικά επείγοντος ώστε να βρεθεί από τη σύστασή του κέντρου εάν πράγματι συνέβαιναν τα όσα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.