Έρχονται και άλλες αιφνιδιαστικές επισκέψεις Άδωνι στο ΕΣΥ! Τι προανήγγειλε

  • Iatropedia
Μετά το Γεώργιος Γεννηματάς το οποίο επισκέφθηκε αιφνιδίως ένα βράδυ λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο υπουργός Υγείας σκοπεύει να συνεχίσει τις επισκέψεις αυτές. Τι προανήγγειλε

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Ο ίδιος θα βρίσκεται συχνά πυκνά στο ΕΣΥ για αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε νοσοκομεία ώστε να διαπιστώνει πως λειτουργεί το σύστημα, επεσήμανε ο υπουργός Υγείας. Επισκέψεις που φυσικά εκτός των άλλων στόχο έχουν και να βρίσκονται επί ποδός οι εργαζόμενοι στην ….αναμονή της εμφάνισης του υπουργού. «Δεν μπορούμε να αφήσουμε το σύστημα να ξεχειλώσει» είπε ο ίδιος μιλώντας στους γιατρούς του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Βέβαια ο κ.Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να βάλει φωτιές και στο Σώμα Επιθεωρητών των Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας (ΣΕΥΥΠ) το οποίο καλείται να κινητοποιηθεί και να αυξήσει τους ελέγχους στα νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι εάν εντός του έτους δεν έχουν ελεγχθεί όλα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ θα αρχίσει να απομακρύνει τα στελέχη του Σώματος. «Θα τους ξηλώσω εάν δεν τα ελέγξουν όλα» είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει επισημάνει ότι θα βρίσκεται ο ίδιος σε ένα μεγάλο νοσοκομείο κάθε εβδομάδα ώστε να διαπιστώνει ιδίοις όμμασι τη λειτουργία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΟΠΥΥ αλλά Γερμανικά! Κουρέματα και παροχές για φτωχούς και πλούσιους με υπογραφή Ράιχενμπαχ

Πίνουν το «αίμα» της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας! Απομακρύνεται το προσωπικό

Πότε μπαίνουν σε διαθεσιμότητα οι πρώτοι εργαζόμενοι της Υγείας…

Στα… όπλα και οι γιατροί! Τι σχεδιάζουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν