Έρχονται οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία! Πως θα μοιραστεί η τράπουλα

  • Iatropedia
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων διοικητών που θα στελεχώσουν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Το μοίρασμα της τράπουλας για τους νέους διοικητές στα νοσοκομεία φαίνεται ότι ολοκληρώνεται σιγά σιγά μεταξύ των δύο κυβερνητικών κομμάτων. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διαγκωνίζονται για το ποιος θα έχει υπό τον έλεγχο του το μεγαλύτερο και ισχυρότερο νοσοκομείο, ώστε και η επιρροή να είναι αντίστοιχη. Τα ποσοστά που όπως λένε πληροφορίες τηρήθηκαν στη μοιρασιά είναι ένα προς τρία, δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ χαμηλότερα ποσοστά από τη ΝΔ.

Τα ονόματα των διοικητών επρόκειτο να βγουν εδώ και πολλούς μήνες από υπουργίας ακόμη Ανδρέα Λυκουρέντζου. Καθυστέρησε όμως αρχικά εξαιτίας της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση. Στη συνέχεια το μοίρασμα έγινε σε άλλο πλαίσιο και μεταξύ των δύο πια παικτών.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν τώρα ότι οι δύο παρατάξεις της κυβέρνησης έχουν συμφωνήσει στα βασικά ονόματα τα οποία και αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Ελάχιστες …πινελιές που φαίνεται πως έχουν μείνει δε φαίνεται να δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Πάντως από τους υπάρχοντες διοικητές ελάχιστοι αναμένεται να παραμείνουν στις θέσεις τους ενώ πιθανώς πολλοί λίγοι να μετακινηθούν σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Πάρτι” στο εξωτερικό με Ελληνικά φάρμακα! Πόσα εξάγονται σε Ευρωπαϊκές χώρες

Τέλος στις δωρεάν φυσικοθεραπείες από Δευτέρα! Έρχεται «μπλόκο» στον ΕΟΠΥΥ

Φύλλο και φτερό τα πιστοποιητικά οπλοφορίας και κατάθλιψης της Χρυσής Αυγής!

Στα… θρανία οι γιατροί για εργασία στο εξωτερικό! «Εκπαιδεύονται» για μετανάστες