Επίθεση με γιαούρτι στον Θάνο Πλεύρη – Πώς περιγράφει ο ίδιος το επεισόδιο

  • Γιάννα Σουλάκη
Πλεύρης
Επίθεση με γιαούρτι την ώρα που έτρωγε στα εστιατόριο με την οικογένειά του, δέχθηκε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Το θέμα δημοσιοποίησε ο ίδιος στο twitter.

Σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα έτρωγε με την οικογένειά του το μεσημέρι της Κυριακής (30/4/23), ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, όταν άγνωστοι του επιτέθηκαν με γιαούρτι. Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος στο twitter, η ρίψη δεν πέτυχε μόνο τον ίδιο αλλά και τα δυο του παιδιά.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης έκανε γνωστό μέσω Twitter, η επίθεση με τα γιαούρτια έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (30.4.2023) σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, την ώρα που έτρωγε μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

«Μόλις τώρα τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι».

Λίγο αργότερα, σε νεότερη ανάρτησή του ανέφερε:

« Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτος από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι»

Δείτε τις δημοσιεύσεις του Θάνου Πλεύρη στο twitter: