Επιστημονική διημερίδα της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας στη Χαλκίδα

  • Ρούλα Τσουλέα
διημερίδα
Το 6ο Σχολείο της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας θα διεξαχθεί 1 και 2 Δεκεμβρίου 2023 σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Επιστημονική διημερίδα που έχει ως στόχο την προώθηση της επιστήμης της Φλεβολογίας θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Φλεβολογική Εταιρεία (ΕΦΕ) στην Χαλκίδα.

Το 6ο Σχολείο της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας, όπως τιτλοφορείται, θα διεξαχθεί 1 και 2 Δεκεμβρίου 2023. Στη διάρκειά του θα παρουσιασθούν σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της Φλεβολογίας.

Ειδικότερα, καταξιωμένοι Έλληνες ειδικοί με σημαντική εμπειρία στις φλεβικές παθήσεις, θα παρουσιάσουν τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα γι’ αυτές και τις επιπλοκές τους. Στην διημερίδα θα παρουσιάσουν επίσης:

  • Τις εξελίξεις στη θεραπεία της φλεβικής θρόμβωσης
  • Τις νεότερες, ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιμετώπισης της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας

Θα δοθεί επίσης η ευκαιρία στους εκπαιδευόμενους συναδέλφους να βελτιώσουν τις ικανότητές τους με πρακτική εξάσκηση.

«Το εφετινό επιστημονικό πρόγραμμα αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για όλους μας και  αποτυπώνει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί στον τομέα της Φλεβολογίας», αναφέρει ο κ. Αντώνης Παπαγεωργίου, εξερχόμενος πρόεδρος Ε.Φ.Ε. και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Σχολείου. «Θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα και να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες που θα βελτιώσουν και θα διευρύνουν τόσο τις γνώσεις μας όσο και την πρακτική μας στην διάγνωση και την αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων».

Η επιστημονική διημερίδα απευθύνεται σε γιατρούς και άλλους επαγγελματίες Υγείας. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν, καθώς και το πρόγραμμά της, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ΕΔΩ.