Επίσκεψη Πλεύρη – Γεωργιάδη στο Παίδων Πεντέλης: Μοίρασαν δώρα στα άρρωστα παιδάκια

  • Γιάννα Σουλάκη
Δώρα και ευχές για ταχεία ανάρρωση και καλή χρονιά μοίρασαν σήμερα Πέμπτη (29/12) στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι δύο υπουργοί κατά την επίσκεψη τους αντήλλαξαν ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και μοίρασαν παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται κατόπιν δωρεάς γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών.

Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε πως η  επίσκεψη ήταν μια ιδέα και μια πρωτοβουλία του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Με πρωτοβουλία του Υπουργού Ανάπτυξης, του φίλου μου Άδωνι, βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο Παίδων Πεντέλης προκειμένου να μοιράσουμε δώρα στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις δύσκολες μέρες για αυτά τα παιδιά που νοσηλεύονται, να είμαστε δίπλα τους, να τους δώσουμε χαρά και να τους ευχηθούμε καλή χρονιά».

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ευχαρίστησε τους γονείς και το προσωπικό για τη θερμή υποδοχή: 

«Ήρθαμε με τον Θάνο, τον Υπουργό Υγείας, στο Παίδων Πεντέλης, μοιράσαμε παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται και είδαμε το χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Ευχαριστούμε πολύ και τους γονείς τους που μας υποδέχθηκαν θερμά και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο υπό αντίξοες συνθήκες είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ήρθαμε εδώ με τον δικό μας Άγιο Βασίλη για να δώσουμε μία νότα χαράς μέσα στις εορτές και να ευχηθούμε το 2023 να είναι μία καλύτερη χρονιά. Να είστε όλοι καλά, με υγεία».

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Ανάπτυξης επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στα Άνω Βριλήσσια, και το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στα Κάτω Πατήσια όπου διένειμε παιχνίδια στα παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν