Επαγγελματικές πινακίδες ιατρείων- Παρέμβαση του ΙΣΑ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γ. Πατούλης παρέστη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της Αθήνας προκειμένου να επισημάνει το ζήτημα της επιβολής κυρώσεων σε γιατρούς μέλη του ΙΣΑ μετά από ελέγχους της δημοτικής αστυνομίας.

 

Επεσήμανε δε ότι «ο ΙΣΑ τάσσεται υπέρ της τάξης και της εφαρμογής του νόμου. Πλην όμως, αντιτίθεται σε κάθε μορφής επιλεκτική εφαρμογή του σε βάρος κάποιων ιατρών, όταν στο ίδιο οίκημα είναι αναρτημένες περισσότερες τέτοιες επαγγελματικές – ενημερωτικές πινακίδες, και όταν ουδεμία ιατρική εταιρεία ή διαγνωστικό εργαστήριο έχει μέχρι σήμερα οχληθεί».

Ο κ. Πατούλης ζήτησε τη συμπόρευση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας στον αγώνα, που ήδη έχει ξεκινήσει με ερώτηση του Βουλευτή και Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Νικήτα Κακλαμάνη με θέμα «Επιγραφές σε όψεις κτιρίων», για την τροποποίηση των διατάξεων του ν. 2946/2001, με βάση τις αρχές της χρηστής διοίκησης και της αναλογικότητας, ιδιαίτερα σε μία χρονική περίοδο που οι γιατροί της Αθήνας έχουν προσφέρει πολλά συμμετέχοντας σε εθελοντικές δράσεις, επιβαρύνονται δε πολλαπλά σε βάρος των εισοδημάτων τους από την Πολιτεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν