ΕΟΦ: Αποσύρονται από την αγορά δύο αντισηπτικά τζέλ

  • Γιάννα Σουλάκη
ΕΟΦ
Την απόσυρση προϊόντων αντισηψίας που προορίζονται για το κοινό, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), καθώς μετά από ελέγχους αποδείχθηκε ότι δεν είχαν έγκριση από τον Οργανισμό.

Στην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης βιοκτόνων προϊόντων προχώρησε ο ΕΟΦ, καθώς αποδείχθηκε ότι κυκλοφορούσαν στο εμπόριο χωρίς να έχει δώσει έγκριση ο Οργανισμός.

Πρόεκτια για τα βιοκτόνα προϊόντα ANTY CLEAN και «Total Care αντισηπτικό τζελ χεριών», τα οποία αποσύρθηκαν και απαγορεύτηκε η κυκλοφορία τους με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Αναλυτικά, η εταιρεία Αντωνιάδης Στυλιανός, που είναι υπεύθυνη για το ANTY CLEAN, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Αντίστοιχα, οι εταιρείες S.D FOOD I.K.E και VASSO VDK TRADING, καθώς και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το «Total Care αντισηπτικό τζελ χεριών» οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του και να το αποσύρουν από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν