Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος: Είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις φωτιές

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το ΔΣ της ΕΝΕ και των Περιφερειακών Τμημάτων της, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των πυρόπληκτων της Αττικής, για τον αδόκητο και μαρτυρικό θάνατο των συγγενών τους.

Με την ελπίδα και την ευχή να κλείσει εδώ ο οδυνηρός κατάλογος των αποθανόντων, η ΕΝΕ, θέλοντας να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει εμπράκτως τους πληγέντες  που δοκιμάζονται σκληρά αυτές τις ώρες, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης  στα γραφεία της ( Β. Σοφίας 47, 2ος όροφος, 8:30 πμ -3:00 μμ.).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε

Ο Πρόεδρος                                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Σκουτέλης                                                                 Αριστείδης Δάγλας

Εξάλλου ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ:

Το ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ, με αφορμή την οδυνηρή απώλεια δεκάδων συμπολιτών μας από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική και τις τεράστιες ζημιές που υπέστησαν εκατοντάδες νοικοκυριά, δηλώνει την ηθική και υλική συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων που έμειναν άστεγες, αποστέλλοντας ανθρωπιστική
βοήθεια (τρόφιμα και φάρμακα) στα σημεία συλλογής αγαθών πρώτης ανάγκης και θέτοντας τις υπηρεσίες του στη διάθεση της Πολιτείας για κάθε δυνατή βοήθεια.
Ελπίζουμε η κατάσταση να εξομαλυνθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα και όλοι οι συλλογικοί φορείς να ενεργοποιηθούν συντονισμένα, προκειμένου να ανακουφίσουν τους συμπολίτες μας που αυτές τις ώρες δοκιμάζονται ιδιαίτερα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Αριστείδης Δάγλας Γεώργιος Αβραμίδης