Ενισχύστε τη γονιμότητά σας φυσικά!

  • Iatropedia
Όταν ο πελαργός αργεί να έρθει αν και το θέλετε πολύ μπορεί να αυξήσετε την γονιμότητα σας απλά εφαρμόζοντας κάποιες τεχνικές που δεν απαιτούν πολλά χρήματα.

Συχνό σεξ

Οι συχνές σεξουαλικές επαφές αυξάνουν την πιθανότητα τεκνοποίησης. Όπως έχουν δείξει έρευνες όταν υπάρχει συνεχής ροή σπέρματος τότε αυξάνονται οπι πιθανότητες κύησης

Φρένο στο σεξ

Το έντονο άγχος και το στρες ενοχοποιούνται για την υπογονιμότητα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην αγχώνεστε. Κάντε γυμναστική για να χαλαρώσετε και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Μαχαίρι στο κάπνισμα

Πολυετείς έρευνες έχουν δείξει ότι το κάπνισμα ενοχοποιείται για αυξημένο ποσοστό των αποβολών .

Διατηρήστε το βάρος σας

Η διατήρηση του φυσιολογικού βάρους είναι στα ατού σας για να μείνετε έγκυος.

Φροντίστε ώστε η διατροφή σας να είναι υγιεινή και να μην υποβάλλεστε σε εξπρές δίαιτες οι οποίες στερούν από τον οργανισμό τα θρεπτικά συστατικά.

Με μέτρο το ποτό

Αν έχετε τη συνήθεια να πίνετε πολλά ποτά καλό είναι να περιορίστε την κατανάλωση του αφού το αλκοόλ εμποδίζει το σώμα να απορροφήσει τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που λαμβάνονται μέσω της διατροφής και ενισχύουν τη γονιμότητα.

Τρώτε καλά

Το διαιτολόγιο της γονιμότητας περιλαμβάνει την κατανάλωση άπαχων κρεάτων, καφεΐνης, αλλά και τροφών που περιέχουν φυλλικό οξύ.

πηγηhttp://www.webmd.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προστατέψτε την καρδιά σας με Μεσογειακή δίαιτα

Ναι στη μεσογειακή διατροφή, αλλά με τι λεφτά;