Ενημέρωση Υπουργείου Υγείας: Νέα ανακοίνωση μέτρων το απόγευμα με Χαρδαλιά – Μαγιορκίνη

  • Γιάννα Σουλάκη
Μόσιαλος
Σε εξειδίκευση των νέων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας στην Αττική, τα οποία εξήγγειλε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσει κατά τη διάρκεια της απογευματινής ενημέρωσης των 6:00 στο Υπουργείο Υγείας, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς. Μαζί του σταθερά ο καθηγητής Επιδημιολογίας ΕΚΠΑ, Γκίνας Μαγιορκίνης και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν στην Αττική, με την απαγόρευση των ανοιχτών πολιτιστικών εκδηλώσεων και τα μέτρα προστασίας των ευπαθών ομάδων σε περιοχές της Αττικής με μεγάλη επιδημιολογική επιβάρυνση, θα προχωρήσει στις 6 το απόγευμα η ομάδα ενημέρωσης για τον κορονοϊό του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας».