Ενδυνάμωση του ΚΕΕΛΠΝΟ στα σκαριά…

  • Iatropedia
Οι διαχειριστικοί έλεγχοι που ζητήθηκαν από χθες από τον υπουργό Υγείας να κάνουν οι ελεγκτές του ΣΕΥΥΠ στους εποπτευόμενους φορείς, έχουν στόχο όχι μόνο την αναζήτηση "σκανδάλων" αλλά και την συγχώνευση κάποιων εξ αυτών με σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση του ΚΕΕΛΠΝΟ...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Η καλή δουλειά αναγνωρίζεται και όπως όλα δείχνουν, αυτό θα συμβεί και στην περίπτωση του ΚΕΕΛΠΝΟ που έχει να περιμένει μόνο στήριξη από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας για το πολύπλευρο έργο που επιτελεί.

Ίσως να στοχοποιείται από κάποιους για τα κονδύλια που απορροφά ετησίως, ίσως να απασχολεί πολύ προσωπικό, αλλά είναι γεγονός ότι ο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και οι δεκάδες διευθύνσεις του, έχουν να επιδείξουν τεράστιο ερευνητικό έργο, καταγραφές, ενημερώσεις, επαγρύπνηση, ελέγχους και επαφές με αντίστοιχα Κέντρα του εξωτερικού με προεξάχουσα την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Εξ ου και η θέση του προέδρου φυλάσσεται πάντα για έναν έμπειρο καθηγητή πανεπιστημίου που τυγχάνει σεβασμού και παγκόσμιας αναγνώρισης.

Εφόσον λοιπόν ολοκληρωθεί ο έλεγχος του ΣΕΥΥΠ και όλα βαίνουν καλώς, πληροφορίες του iatropedia.gr αναφέρουν ότι θα απορροφήσει μέρος και άλλου φορέα ενδυναμώνοντας την παρουσία του στον χώρο της Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΕΕΛΠΝΟ: Οδηγίες προς ''ναυτιλομένους'' για τον Έμπολα! Πως να ταξιδέψετε

Έρχεται η γρίπη! Τι συνιστά το ΚΕΕΛΠΝΟ