Εμβολιασμοί Covid: Με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στα Περιφερειακά Νοσοκομεία

  • Γιάννα Σουλάκη
Κοντοζαμάνης
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης προκειμένου να εμβολιαστεί για την Covid και να εγκαινιάσει τους εμβολιασμούς των τεσσάρων Περιφερειακών Νοσοκομείων.

Με τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη ξεκίνησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων στις 8:30 το πρωί ο εμβολιασμός κατά της covid 19. Αμέσως μετά εμβολιάστηκαν ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Μηλιώνης και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Παθολογίας Σταυρούλα Τσιάρα.

Οι δύο καθηγητές σε δηλώσεις τους εξέφρασαν την ικανοποίηση και την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη στη μάχη κατά του κορονοιού, χαρακτήρισαν την ημέρα σημαντική στη μεγάλη προσπάθεια για να νικηθεί ο θανατηφόρος ιός και τόνισαν πως το εμβόλιο είναι ασφαλές.

Ωστόσο, υπογράμμισαν πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, καθώς ο ιός βρίσκεται ακόμη στην κοινότητα και πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας εμβολιάστηκε χθες Δευτέρα (28/12) στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Δείτε επίσης: Εμβολιασμοί «Ευαγγελισμός»: Εμβολιάστηκαν Κικίλιας, Τσίπρας, Πέτσας, Πιερρακάκης

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών σε Πάτρα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη

Παράλληλα ξεκίνησαν να εμβολιάζονται υγειονομικοί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Οι εμβολιασμοί σε Πάτρα, Λάρισα και Ιωάννινα ξεκίνησαν στις 08:30 και στη Θεσσαλονίκη στις 11:00.

Στο ΠΓΝ Πατρών εμβολιάστηκε η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος και στο ΠΓΝ Λάρισας ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν