Εμβολιασμοί Covid: Αρχίζει η αποστολή sms για τα ραντεβού των 60 – 64 ετών

  • Γιάννα Σουλάκη
κορωνοϊός
Άνοιξε η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό των ραντεβού του εμβολιασμού της ηλικιακής ομάδας 60 - 64 ετών με το εμβόλιο της AstraZeneca. Σήμερα το απόγευμα αρχίζει η αποστολή των sms για όσους είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση.

Ακόμη δύο ηλικιακές ομάδες εντάσσονται – σήμερα και την Παρασκευή, 12/2 – στον σχεδιασμό της επιχείρησης «Ελευθερία».

Σήμερα (Τετάρτη 10/2) το απόγευμα θα αρχίσουν να «φεύγουν» τα sms ραντεβού για εμβολιασμό στους εγγεγραμμένους στην άυλη συνταγογράφηση ηλικίας 60-64 ετών, για τους οποίους ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού.

Οι εμβολιασμοί της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας με το εμβόλιο της AstraZeneca, θα αρχίσουν από τις 15/2. Αυτό το σύστημα εμβολιασμού θα «τρέξει» παράλληλα με το βασικό σύστημα εμβολιασμού, στο οποίο εμβολιάζονται αυτή τη στιγμή οι πολίτες ηλικίας 80-84 ετών.

Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για τους 75-79 ετών

Την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, ανοίγει η διαδικασία των ραντεβού για την επόμενη ηλικιακή ομάδα αυτού του συστήματος, ηλικίας 75-79 ετών.

Υπογραμμίζεται ότι μέχρι αυτή την ώρα έχουν διενεργηθεί 446.780 εμβολιασμοί πρώτης και δεύτερης δόσης, ποσοστό που αντιστοιχεί σε εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού 4,46%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν