Εμφύλιος μεταξύ γιατρών για τον θάνατο εκτός ΜΕΘ ασθενούς με γρίπη

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ που απέδειξε προ καιρού το περιστατικό με τον θάνατο της 55χρονης στο "Σωτηρία", "το Δ.Σ. του ΙΣΑ καταγγέλλει τον κυβερνητικό συνδικαλισμό που υπηρετεί η προβοκατόρικη ανακοίνωση του Ygeianet για το θάνατο ασθενούς στο "Σωτηρία". Το ygeianet είναι ο ιστότοπος της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος), πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Δημήτρης Βαρνάβας ο οποίος πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεδομένου ότι ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης πρόσκειται στη ΝΔ, είναι δύσκολο να βρεθούν κοινοί τόποι στην συνεννόηση αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τα γεγονότα... Τα παραθέτουμε και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Θυμηθείτε εδώ την καταγγελία του ΙΣΑ για τον θάνατο της ασθενούς στο «Σωτηρία».

Διαβάστε εδώ την απάντηση από το «Σωτηρία» στις 5/2.

Συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης του ΙΣΑ για το σχόλιο στο ygeianet:

Δεν θα μας φιμώσουν οι εγκάθετοι συνδικαλιστές της κυβέρνησης που κάνουν μικροπολιτική με ανθρώπινες ζωές.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με ομόφωνη απόφασή του καταγγέλλει, την ανυπόγραφη και προβοκατόρικη ανακοίνωση του Ygeianet, σχετικά με την αποκάλυψη του ΙΣΑ, για το θάνατο ασθενούς στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου παρά το γεγονός ότι διασωληνώθηκε παρέμεινε στη πνευμονολογική κλινική -όπως παραδέχεται στην σχετική ανακοίνωσή του το νοσοκομείο-.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι ο συντάκτης του ανυπόγραφου σχολίου καταφέρεται κατά του Δ.Σ. του ΙΣΑ, για την ανάδειξη της σοβαρής έλλειψης κλινών, σε ΜΕΘ που κοστίζει ανθρώπινες ζωές.

Η μικροπολιτική που εκμεταλλεύεται ανθρώπινες ζωές προσβάλλει το ιατρικό σώμα και αποτελεί θλιβερό δείγμα «κυβερνητικού συνδικαλισμού».

Ο συντάκτης του εν λόγω σχολίου, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του λειτουργεί ως κυβερνητικός εκπρόσωπος και επιχειρεί να φιμώσει τον Ι.Σ.Α., στην ανάδειξη των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας.

Δεν θα μας φιμώσουν οι εγκάθετοι συνδικαλιστές που υπηρετούν την κυβέρνηση και προδίδουν τους αγώνες του ιατρικού σώματος.

Ο ΙΣΑ δεν θα σταματήσει τη μάχη που δίνει για την προάσπιση του ασθενή και της Δημόσιας υγείας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                         ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η απάντηση από το ygeianet:

Στο χτεσινό πρωτοσέλιδο του Ygeianet προτρέψαμε τον κ. Πατούλη να είναι στοιχειωδώς σοβαρός στις ανακοινώσεις που εκδίδει νυχθημερόν ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας.

Και ξέρετε τι απάντησε με ανακοίνωσή του; Ότι τέτοιες προτροπές συνιστούν κυβερνητικό συνδικαλισμό!

Τόσο καταλαβαίνει ο άνθρωπος, ο οποίος στις τελευταίες εσωκομματικές αναμετρήσεις της ΝΔ είχε μετατραπεί σε ουρά ενός εκ των διεκδικητών του θρόνου, ευελπιστώντας ότι εάν νικήσει θα τον αναγορεύσει σε Ηρακληδέα του στέμματος.

Το Ygeianet απέφυγε να αναπαράγει οιανδήποτε από τις αναρτήσεις που πριν λίγο καιρό κατέκλυζαν το διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον Γ. Πατούλη, ούτε αναπαρήγαγε βίντεο από τηλεοπτικές εκπομπές που τον σατίριζαν στα όρια της χυδαιότητας.

Δεν είναι όμως δυνατόν να σιωπούμε όταν κατασκευάζει ανύπαρκτα περιστατικά θανάτου στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ, λες και δεν υπάρχουν πραγματικά περιστατικά να αναδείξει.

Αποκαλέσαμε αυτή την πρακτική ως μαύρη προπαγάνδα.

Ήμασταν επιεικείς.
Πρόκειται για τυμβωρυχία..