Ελεύθερο ωράριο λειτουργίας αλλά χωρίς αλυσίδες φαρμακείων

  • Iatropedia
Ούτε επαναφορά στο παλαιό τρόπο διανυκτέρευσης των φαρμακείων αλλά ούτε και διατήρηση της δυνατότητας κατοχής πολλαπλών αδειών προωθεί, όπως όλα δείχνουν, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Αλλαγές στα ζητήματα λειτουργίας των φαρμακείων προανήγγειλε ο κ. Κουρουμπλής, αλλά προειδοποιώντας ότι η χώρα «δεν σηκώνει» αλυσίδες…

«Η δημιουργία αλυσίδων φαρμακείων δεν απαντά στις ανάγκες της ελληνικής οικονομίας. …Δεν θα γυρίσουμε στο παλιό καθεστώς του ωραρίου λειτουργίας. Αλλά αυτό το χάος, το ανεξέλεγκτο χάος, το οποίο επικρατεί σήμερα, νομίζω δεν εξυπηρετεί κανέναν», είπε ο υπουργός Υγείας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αυγή της Κυριακής».

Παράλληλα ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε ότι θα θίξει τον φορολογικό παράδεισο που αποτελεί η χώρα μας για τις πολυεθνικές φραμακοβιομηχανίες λέγοντας: «Τα τελευταία δέκα χρόνια οι πολυεθνικές του φαρμάκου έκαναν πάρτι στη χώρα μας. Τώρα καλούνται να βάλουν πλάτη»!

Όσο για τους νοσοκομειακούς γιατρούς που βρίσκονται σε περίοδο κινητοπιήσεων παραδέχτηκε ότι «οι διαμαρτυρίες έχουν αλήθεια μέσα τους»» τονίζοντας ότι «η ηγεσία του υπουργείου είναι στην ίδια όχθη με τους εργαζόμενους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν