ΕΛΕΑΝΑ: Διαδικτυακό σεμινάριο για τις γυναίκες και τα ρευματικά νοσήματα

  • Ρούλα Τσουλέα
ΕΛΕΑΝΑ
Θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας της ΕΛΕΑΝΑ στο Facebook, τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, στις 18.00 το απόγευμα. Υπάρχει δυνατότητα ερωτημάτων προς τους ειδικούς.

Διαδικτυακό σεμινάριο για τις γυναίκες με ρευματικά νοσήματα διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ).

Το σεμινάριο τιτλοφορείται «Γυναίκα και ρευματικά νοσήματα. Νικήτρια πάντα εγώ». Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν συμπεριλαμβάνονται η ρευματοειδής και η ψωριασική αρθρίτιδα και η αντιμετώπισή τους.

Το σεμινάριο θα προβληθεί ζωντανά, μέσω της σελίδας της ΕΛΕΑΝΑ στο Facebook. Θα διεξαχθεί 18.00 έως 19.00 μ.μ.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • Ρευματικά Νοσήματα και αναπαραγωγική ηλικία. Ομιλήτρια: Ελένη Κομνηνού, ρευματολόγος. Επιστημονικά υπεύθυνη του Ρευματολογικού Τμήματος και διευθύντρια της Κλινικής Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων στο Metropolitan General, υπεύθυνη του Ιατρείου Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων & Κύηση του ΙΑΣΩ.
  • Ρευματικά  Νοσήματα και Εμμηνόπαυση. Ομιλήτρια: Αργυρώ Καγιά, μαιευτήρας-χειρούργος γυναικολόγος.
  • Ρευματοειδής αρθρίτιδα και ψωριασική αρθρίτιδα – Τρόποι και συμβουλές για να είμαι η νικήτρια. Ομιλήτρια: Νάντια Μάλλιου, ψυχολόγος, γενική γραμματέας του Δ.Σ. της  ΕΛΕΑΝΑ

Το διαδικτυακό σεμινάριο εντάσσεται στην προσπάθεια της ΕΛΕΑΝΑ για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των ασθενών στην Ελλάδα. Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν. Όσοι επιθυμούν μπορούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar, να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτώς στο FB ή στο email info@arthritis.org.gr

Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών ΒΙΑΝΕΞ και Φαρμασερβ-Λίλλυ.