ΕΛΕΑΝΑ: Διαδικτυακό σεμινάριο για την οστεοαρθρίτιδα

  • Iatropedia newsroom
ΕΛΕΑΝΑ
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Facebook. Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη.

Διαδικτυακό σεμινάριο για την οστεοαρθρίτιδα, με ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό, πραγματοποιεί την ερχόμενη Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ).

Το σεμινάριο αφορά όλο το φάσμα της οστεοαρθρίτιδας, από τις αιτίες έως τους τρόπους πρόληψής της. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζεται η οστεοαρθρίτιδα, η οποία αποτελεί την συχνότερη μορφή αρθρίτιδας στον κόσμο.

Το σεμινάριο της ΕΛΕΑΝΑ θα διεξαχθεί 18.00-19.00 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα της στο Facebook. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Η οστεοαρθρίτιδα: Τι την προκαλεί και ποιοι οι τρόποι πρόληψης: Ομιλητής θα είναι ο ρευματολόγος Αθανάσιος Κουτρούμπας
  • Οστεοαρθρίτιδα: Τρόποι αντιμετώπισης: Ομιλητής θα είναι ο ρευματολόγος Δημήτρης Κασίμος, ταξίαρχος, διευθυντής Στρατιωτικής Υγειονομικής Επιτροπής Αθηνών
  • Μπορούν τα app να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου: Ομιλητής θα είναι ο κ. Αντώνης Μπίλης, μεταδιδακτορικός επιστημονικός συνεργάτη του Τμήματος Ιατρικής του Α.Π.Θ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο εντάσσεται στην προσπάθεια της ΕΛΕΑΝΑ να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μετά το πέρας του να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτώς στο FB ή στο e-mail info@arthritis.org.gr