ΕΛΕΑΝΑ: Διαδικτυακό σεμινάριο για την οστεοαρθρίτιδα

  • Ρούλα Τσουλέα
ΕΛΕΑΝΑ
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα. Ως θέμα του έχει τις επιπτώσεις της οστεοαρθρίτιδας στην καθημερινή ζωή των ασθενών και τα προγράμματα θεραπευτικής άσκησης εναντίον της.

Διαδικτυακό σεμινάριο για την οστεοαρθρίτιδα και τις επιπτώσεις που έχει στην καθημερινή ζωή των πασχόντων διοργανώνει σήμερα η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ).

Το σεμινάριο τιτλοφορείται «Οστεοαρθρίτιδα: Πως επηρεάζει την καθημερινότητά μας». Θα διεξαχθεί από τις 18:00′ έως τις 19:00′ μ.μ. και θα προβληθεί ζωντανά στην σελίδα της ΕΛΕΑΝΑ στο Facebook.

Το διαδικτυακό σεμινάριο εντάσσεται στην προσπάθεια της ΕΛΕΑΝΑ να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα, αφού το παρακολουθήσουν, να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο Facebook ή στο email info@arthritis.org.gr.

Αναλυτικά τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • Προγράμματα θεραπευτικής άσκησης στην Oστεοαρθρίτιδα. Ομιλητής: Δημήτρης Βασμαρής, φυσικοθεραπευτής, συντονιστής Ε.Τ Γηριατρικής Φυσικοθεραπείας Π.Σ.Φ.
  • Οστεοαρθρίτιδα και καθημερινότητα. Ομιλητής: Γεώργιος Σούλης, γενικός ιατρός, γηρίατρος, Κέντρο Γηριατρικής Αξιολόγησης Ερρίκος Ντυνάν, Β’ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Έρευνας της Γήρανσης.