ΕΛΕΑΝΑ: Διαδικτυακό σεμινάριο για τα ρευματικά νοσήματα

  • Ρούλα Τσουλέα
ΕΛΕΑΝΑ
Θα παρουσιαστούν πρακτικές συμβουλές για διευκόλυνση της τηλεργασίας και τα νέα app στην υπηρεσία των ρευματοπαθών

Διαδικτυακό σεμινάριο για τα ρευματικά νοσήματα, τις νέες τεχνολογίες και την τηλεργασία θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 17 Ιουνίου η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της σελίδας της ΕΛΕΑΝΑ στο Facebook και η παρακολούθησή του είναι δωρεάν. Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • Οι νέες τεχνολογίες (app) στην υπηρεσία του ρευματοπαθούς. Ομιλητής θα είναι ο κ. Παναγιώτης Μπαμίδης, καθηγητή Ιατρικής Φυσικής & Πληροφορικής στην Ιατρική Εκπαίδευση της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.
  • Πρακτικές συμβουλές για να κάνετε την τηλεργασία στο σπίτι όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και αποτελεσματική. Ομιλητής θα είναι ο κ. Σταύρος Σταθόπουλος, φυσικοθεραπευτής εξειδικευμένος στην αποκατάσταση νευρολογικών και νευροψυχολογικών δυσχερειών στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Το σεμινάριο θα αρχίσει στις 18:15 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 19:15. Αποτελεί τμήμα της προσπάθειας της ΕΛΕΑΝΑ να έχουν όλοι οι πάσχοντες από ρευματικά νοσήματα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για ό,τι τους απασχολεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar, να θέσουν τα ερωτήματά τους εγγράφως στο Facebook ή στο email info@arthritis.org.gr

Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των φαρμακευτικών εταιρειών Φαρμασέρβ Lilly και Roche.