ΕΛΕΑΝΑ: Δεν στείλαμε ποτέ ενημέρωση Τύπου για συγκεκριμένο θεραπευτήριο ή τις ενδοφλέβιες θεραπείες

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η ΕΛΕΑΝΑ κοινοποίησε λίγες ημέρες πριν την επιστολή της προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ για τα προβλήματα με τις ενδοφλέβιες θεραπείες. Αλλά δεν έστειλε τίποτα τίποτα άλλο και τώρα διαμαρτύρεται για την χρήση της ονομασίας της σε άλλο δελτίο τύπου.

Αγαπητές Κυρίες/Αγαπητοί Κύριοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι καταγγέλλουμε το Δελτίο Τύπου που λάβατε στις 11 Μαΐου 2017 από τη εταιρεία WAY Corporate Communication Services αναφορικά με το θέμα του ΕΟΠΠΥ και τις ενδοφλέβιες θεραπείες για τους ρευματοπαθείς .

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ουδέποτε ενημερώθηκε ή ρωτήθηκε σχετικά με αυτό το Δελτίο Τύπου που στάλθηκε προς τα ΜΜΕ και ουδέποτε συναίνεσε στην αναφορά του όνομά της όσο και στο περιεχόμενο αυτού.

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα απέστειλε στις 9 Μαΐου 2017 προς τα ΜΜΕ Δελτίο Τύπου προσκομίζοντας την επιστολή που έστειλε στον ΕΟΠΠΥ καταγγέλλοντας την εγκύκλιο που εκδόθηκε για τις ενδοφλέβιες θεραπείες των ρευματοπαθών. Ως Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα δεν στάλθηκε ποτέ Δελτίο Τύπου που να γράφει συγκεκριμένο θεραπευτήριο και ουδέποτε γράφτηκε από εμάς πως οι πανεπιστημιακοί θα κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό το Δελτίο Τύπου μας προσβάλει και ήδη έχουμε κινηθεί.

Παρακαλούμε πολύ το όνομα της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα να μην αναφερθεί σε καμία δημοσίευση όσον αφορά το Δελτίο Τύπου που λάβατε από την εταιρεία WAY Corporate Communications Services.
Όσα μέσα έχουν ήδη προβεί σε κάποια δημοσίευση του θέματος, θα πρέπει να αφαιρέσουν το όνομά μας.
Με εκτίμηση
Η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα
Αθανασία Παππά