Έκτακτη ενημέρωση σήμερα στο Υπουργείο Υγείας με Τσιόδρα – Χαρδαλιά

  • Γιάννα Σουλάκη
Τσιόδρας
Εκτάκτως θα πραγματοποιηθεί σήμερα ενημέρωση στο Υπουργείο Υγείας, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο ενημέρωσης για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα.

Η ενημέρωση, σύμφωνα με πληφορίες, έχει να κάνει με την απελευθέρωση, από τη Δευτέρα, των διαπεριφερειακών μετακινήσεων. Σήμερα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες του σχεδίου και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για αεροπορικές, ακτοπλοϊκές και οδικές μεταφορές ώστε «τόσο οι ταξιδιώτες όσο και οι επαγγελματίες του χώρου, να γνωρίζουν τους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούν» όπως είχε ανακοινώσει την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Η ενημέρωση θα γίνει εκτάκτως στις 6 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας, καθώς οι προγραμματισμένες ενημερώσεις γίνονται τις ημέρες Κυριακή, Τρίτη και Πέμπτη. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα συμμετέχει και εκπρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Στην ίδια συνέντευξη τύπου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει ενημέρωση για τις παραλίες, ως προς την τήρηση των μέτρων που ανακοινώθηκαν εχθές Πέμπτη, σχετικά με τη επαναλειτουργία των οργανωμένων πλαζ.