Εξιτήριο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο

  • Γιάννα Σουλάκη
Μικρούτσικος
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το πρωί της Τετάρτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μετά από 11 μέρες νοσηλείας, ο δημοφιλής τραγουδιστής επέστρεψε σπίτι του.

Στο σπίτι θα συνεχίσει την αποθεραπεία του μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, ο Ανδρέα Μικρούτσικος. Μετά από έντεκα μέρες νοσηλείας  -τις περισσότερες εκ των οποίων παρέμεινε στη Μονάδα Εμφραγμάτων- ο παρουσιαστής και μουσικός πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Στην ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού του πλέον και ανάμεσα στα πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνεχίσει να παίρνει τη θεραπεία που του συνέστησαν οι γιατροί, ώστε να ξεπεράσει οριστικά τα καρδιολογικά προβλήματα που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, αμέσως μετά το θάνατο του αδελφού του. Στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, μάλιστα, ο Ανδρέας έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η περιπέτεια της υγείας του

Ο γνωστός μουσικός και παρουσιαστής εισήχθη με καρδιολογικά συμπτώματα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και την Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής στις 4 Ιανουαρίου. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε σοβαρή και οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον βάλουν σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Λίγες ημέρες αργότερα αφαιρέθηκε ο αναπνευστήρας και ο ασθενής σταθεροποιήθηκε αιμοδυναμικά. Στις 10 Ιανουαρίου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ενώ 6 ημέρες αργότερα οι γιατροί τροποποίησαν τη φαρμακευτική αγωγή και έκριναν ότι ο ασθενής μπορούσε πλέον να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.