Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την Κέιτ Μίντλετον

  • Ρούλα Τσουλέα
Κέιτ
Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της μετά τα τέλη Μαρτίου.

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από τις 16 Ιανουαρίου, η Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουϊνδσωρ, όπου θα συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Η 42χρονη σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου Ουΐλιαμ, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο και το είδος της επέμβασης δεν έχουν γίνει γνωστές.

Αυτό όμως που έχει ανακοινωθεί είναι ότι, εκτός απροόπτου, η Κέιτ θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της μετά το Πάσχα. Το Πάσχα των Καθολικών είναι εφέτος στις 31 Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι, η πριγκίπισσα αναρρώνει ομαλά. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της εκφράζουν δημόσιες ευχαριστίες στο προσωπικό, ιδίως το νοσηλευτικό, της London Clinic όπου νοσηλευόταν.

Εν τω μεταξύ, ο πεθερός της Κέιτ Μίντλετον, βασιλιάς Κάρολος, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έπειτα από επέμβαση που έκανε για καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Ο βασιλιάς έχει ήδη περάσει τρεις νύχτες στο νοσοκομείο μετά το χειρουργείο του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας Marca, κανείς δεν πρόκειται να μάθει την αλήθεια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Μόνο εάν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, θα γίνει γνωστό τι είχε, διότι δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή.