Έκρυθμη η κατάσταση σε 4 μεγάλα νοσοκομεία! Στον αέρα οι εφημερίες

  • Iatropedia
Προς απόσυρση από την εφημερία φαίνεται ότι οδηγούνται τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου καθώς οι γιατροί δηλώνουν εξαντλημένοι από τις συνεχείς εφημερίες που πραγματοποιούν οι οποίες μάλιστα είναι και απλήρωτες.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Έκρυθμη είναι η κατάσταση σε τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία το ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, το ΤΖΑΝΕΙΟ, το ΜΕΤΑΞΑ καθώς και στους ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ λόγω της επίσχεσης εργασίας των ειδικευομένων ιατρών, κινητοποίηση απόλυτα δικαιολογημένη και σεβαστή, αν σκεφτεί κανείς ότι περιμένουν μήνες να πληρωθούν τις εφημερίες τους. Συνέπεια είναι οι ειδικευμένοι να κάνουν όλες τις εφημερίες σε σημείο εξάντλησης.

« Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης (εξάντληση των ειδικευμένων ιατρών) είναι απόλυτα επιβεβλημένο για την ασφάλεια των ασθενών του λεκανοπεδίου, η απόσυρση των 4 νοσοκομείων από τη γενική εφημερία», τονίζει η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας Πειραιά ενώ σήμερα ημέρα γενικής εφημερίας του νοσοκομείου ΝΙΚΑΙΑΣ, έχει ζητηθεί η απόσυρσή του για λόγους σχετικούς με την ασφάλεια των ασθενών. Η απόσυρση της γενικής εφημερίας έχει ζητηθεί από τους Συντονιστές Διευθυντές ιατρούς και τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας.

Κάτι που σημαίνει βέβαια ότι θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των ασθενών όλου του Λεκανοπεδίου καθώς η κίνηση των αρρώστων θα μεταφερθεί στα υπόλοιπα νοσοκομεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φαρμακοποιοί: Οι Έλληνες χάνουν 10 χρόνια ζωής από τις κακές υπηρεσίες Υγείας!

Πότε θα πληρωθούν οι εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών;

Βγήκαν οι νέες τιμές στα φάρμακα! Ποια γίνονται πιο ακριβά. Παραδείγματα

Ούτε 1, ούτε 2. Γέννησε εξάδυμα και όλα τους υγιή. ΦΩΤΟ

Τριχόπτωση και φαλάκρα: πως αντιμετωπίζεται σε άνδρες και γυναίκες;

Έρευνα για την υπογονιμότητα: Ποια τα προβλήματα, και οι λύσεις (μέρος 3ο)