Έκκληση για παιδικές τροφές από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Βρεφικά γάλατα και κρέμες χρειάζονται συνάνθρωποί μας που προμηθεύονται τα απαραίτητα για τα παιδιά τους από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού. Τα αποθέματα του ιατρείου σε αυτά τα υλικά επαρκούν μόνο για λίγες ημέρες ακόμα...

Δείτε τι λένε από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:

Δυστυχώς είμαστε στη δύσκολη θέση να ζητήσουμε για άλλη μια φορά τη βοήθεια σας.  Κάνουμε έκκληση για βρεφικά γάλατα  και κρέμες / φρουτόκρεμες και παιδικά γάλατα εβαπορέ γιατί το απόθεμα μας φτάνει για λιγότερο από μια βδομάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κάθε μήνα βοηθάμε  περίπου 350 βρέφη και παιδιά (μέχρι 5 ετών) και λόγω μεγάλης ζήτησης το τελευταίο διάστημα έχουμε σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι και διαρκείς.  Πρέπει άμεσα να συγκεντρώσουμε απόθεμα τουλάχιστον 2 μηνών για να μπορέσουν οι οικογένειες που βοηθάμε να καλύψουν τις ανάγκες τους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε 4 1/2 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 52,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Το ιατρείο μας λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά μας τιςπροσφέρουμε δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν