Το ΕΚΑΒ διαψεύδει δημοσιεύματα για καθυστέρηση στην αντιμετώπιση ορθοπαιδικού περιστατικού

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μέσα σε 17 λεπτά από την στιγμή που έγινε η κλήση στο ΕΚΑΒ Λάρισας, το ασθενοφόρο είχε φτάσει στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού και 1 ώρα μετά έμπαινε στο προαύλιο του Νοσοκομείου Βόλου όπου διεκομήσθη ο ασθενής με ορθοπαιδικό πρόβλημα. Αυτό αναφέρουν από το αρμόδιο ΕΚΑΒ καταγγέλλοντας την διάθεση κάποιων να διασύρουν το έργο των εργαζομένων σε αυτό.

Δείτε την ανακοίνωση:

Δυστυχώς, ο κατήφορος των «υπεργολάβων» της απαξίωσης του έργου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια, φαίνεται ότι δεν έχει τελειωμό. Για άλλη μια φορά, καλούμαστε να διαψεύσουμε τα όσα «τερατώδη» γράφτηκαν και ειπώθηκαν, για τη διακομιδή ορθοπεδικού περιστατικού από το κλειστό γυμναστήριο στον Αλμυρό Βόλου, στις 05/01/2017.

Για άλλη μια φορά, τα στοιχεία από το τηλεφωνικό Κέντρο του ΕΚΑΒ Λάρισας, έρχονται να αποκαταστήσουν την αλήθεια και να δώσουν την πραγματική εικόνα των γεγονότων, επιβεβαιώνοντας ξανά τη δυνατότητα και ικανότητα της άμεσης ανταπόκρισης των μονάδων του ΕΚΑΒ Βόλου, σε όλα τα περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Συγκεκριμένα:
1. Στις 17:21 το Τηλεφωνικό Κέντρο του ΕΚΑΒ Λάρισας, δέχτηκε κλήση για Λάρισας για ορθοπεδικό περιστατικό σε κλειστό γυμναστήριο στον Αλμυρό Μαγνησίας. Οι πληροφορίες που δόθηκαν ήταν για ένα άτομο τραυματισμένο στη μέση, μέσα στο κλειστό γυμναστήριο που πραγματοποιούσαν προπόνηση.
2. Στις 17:21, το Τηλεφωνικό Κέντρο του ΕΚΑΒ Λάρισας διαβίβασε το σήμα στο ασθενοφόρο Β2, το οποίο κινούνταν επί της Εθνικής Οδού για την κάλυψη έκτακτων περιστατικών , λόγω των εορτών των Θεοφάνιων.
3. Στις 17:38, το ασθενοφόρο Β2 έφθασε στο σημείο του συμβάντος, (εντός 17 λεπτών).
4. Στις 17:52, το ασθενοφόρο Β2 παρέλαβε τον τραυματία με ορθοπεδικό περιστατικό από πτώση στο έδαφος, προκειμένου να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.
5. Στις 18:33, ο τραυματίας παραδόθηκε από το Ασθενοφόρο Β2 στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους και διαψεύδουν κατάφορα όλους αυτούς που έσπευσαν να
καταγγείλουν τραγική αργοπορία του ΕΚΑΒ, διασπείροντας με τον τρόπο αυτό ψευδής ειδήσεις και δημιουργώντας, πάλι, τρόμο και ανασφάλεια στους πολίτες. Δυστυχώς και σε αυτή την περίπτωση, ορισμένοι προτίμησαν να υποβαθμίσουν για τον καθημερνό αγώνα των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και να αδιαφορήσουν για το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους επαγγελματικά και μικροπολιτικά συμφέροντα.

Ο Τομέας Βόλου του ΕΚΑΒ, με 13 ασθενοφόρα πλέον, έναντι 10 που είχε πέρυσι, αποτέλεσμα μιας
ορθολογικής επιχειρησιακής διαχείρισης, που απαντά στις ανάγκες της Κοινωνίας, είχε φροντίσει να έχει αυξημένη τη δύναμή του σε ασθενοφόρα σε όλες τις βάρδιες, λόγω της εορταστικής περιόδου των
Χριστουγέννων και των Θεοφανείων. Επίσης, στις 05/01/2017 επιχειρούσαν στην απογευματινή βάρδια
στον Τομέα Βόλου συνολικά πέντε (5) ασθενοφόρα, τα οποία κάλυψαν με απόλυτη επάρκεια και άμεσα
όλα τα έκτακτα περιστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν