ΕΙΝΑΠ: Καταγγέλλουν το Νίκο Μανιό επειδή δεν κλήθηκαν στην συζήτηση για το νομοσχέδιο

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Οι εκπρόσωποι της ΕΙΝΑΠ είχαν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν στην συζήτηση και την επεξεργασία του νομοσχεδίου γι την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αλλά ο πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων επέλεξε να τους αγνοήσει.

Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρουν από την ΕΙΝΑΠ:

Καταγγέλλουμε τον κ. Νίκο Μανιό, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων καθώς και υπεύθυνο για την επεξεργασία του νομοσχεδίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ο οποίος παρότι προταθήκαμε να παραστούμε στην επιτροπή επέλεξε να μη μας καλέσει. Τα ερωτήματα πολλά !!!!

Είναι γνωστό ότι μέχρι τώρα σε τίποτα δεν έχουμε εισακουστεί και δεν περιμέναμε να εισακουστούμε και τώρα.

Τις επιτροπές και τις ακροάσεις των φορέων τις κάνουν για τον τύπο και έχουν απαξιώσει αυτή τη διαδικασία στη συνείδηση των συνδικαλιστών. Το ίδιο έκαναν και τώρα.

Είναι τόσος ο «σεβασμός» προς τα συνδικαλιστικά όργανα που συζητούν μαζί τους μόνο για τυπικούς λόγους.

Στις συναντήσεις μας με τον υπουργό Υγείας για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο τονίσαμε ότι είναι μεγάλης σημασίας για τους νοσοκομειακούς γιατρούς. Μας είπε ότι θα προσκληθούμε για να καταθέσουμε τις προτάσεις μας επειδή διαφωνήσαμε από την αρχή.

Εμάς η απαράδεκτη στάση του πρώην συνδικαλιστή και πρώην Προέδρου της ΕΙΝΑΠ, κ. Μανιού δε μας αφορά και δε μας εκπλήσσει!

Καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση του γιατί ως συνδικαλιστής ψήφιζε τα ίδια με εμάς και ως βουλευτής άλλαξε θέση.

Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας για τις απόψεις μας και να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας.

Οι θέσεις μας για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχουν κοινοποιηθεί σε όλους τους νοσοκομειακούς γιατρούς και τις γνωρίζουν.

Θα τις παλέψουμε με αγώνες!!!