Ειδομένη: Εντείνονται οι έλεγχοι, απομακρύνεται το ενδεχόμενο υγειονομικής «βόμβας»

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Ειδομένη
Την τρίτη αυτοψία μέσα σε λίγες ημέρες στον προσφυγικό καταυλισμό της Ειδομένης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, για την ολοκληρωμένη διαχείριση της υγειονομικής επιχείρησης που συντελείται στην περιοχή, συνοδευόμενος από τους καθηγητές λοιμωξιολογίας κ.κ. Σωτήριο Τσιόδρα και Γεώργιο Σαρόγλου.

Στον προσφυγικό καταυλισμό, στον οποίο βρίσκονται κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, πραγματοποιήθηκε επιλεκτικός στοχευμένος εμβολιασμός σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος της 9χρονης προσφυγοπούλας που παρουσίασε ηπατίτιδα πριν από λίγες ημέρες.

Ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στα ΜΜΕ, διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, ότι δεν υφίσταται θέμα υγειονομικής βόμβας και η ένταση των επιχειρήσεων αυτό το σκοπό έχει.

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στην περιοχή θα ενημερώσει και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ν.Κιλκίς -η οποία του απηύθυνε πρόσκληση- για την κατάσταση που επικρατεί και την υγειονομική ασφάλεια του πληθυσμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν