Εγώ πότε θα γίνω μάνα; Όλα τα στάδια πριν και μετά τον τοκετό!

  • Iatropedia
Μια ακόμη αρνητική συνέπεια έχει επιφέρει η κρίση στην χώρα μας. Όλο και περισσότερες Ελληνίδες καθυστερούν να γίνουν μητέρες με συνέπεια να έχουν αυξηθεί οι γεννήσεις των πρόωρων μωρών.

Τα πάντα για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό τον προγεννητικό έλεγχο αλλά και τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι συζητήθηκαν κατά την διάρκεια στο live chat που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στις 11.00 στο studio του Iatropedia.gr με συντονίστρια τη Δήμητρα Ευθυμιάδου.

''Οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά λόγω κρίσης ενώ η χώρα μας κινδυνεύει να μετατραπεί σε χώρα γερόντων ανέφερε σήμερα στο live chat που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο studio του Iatropedia.gr ο Αλέξανδρος Τζεφεράκος Μαιευτήρας Γυναικολόγος & Διευθύνων Σύμβουλος της Κλινικής.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος Ιατρός Βιοπαθολόγος & Διευθυντής του Τμήματος των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικήςαναφέρθηκε στην αξία του προγεννετικού ελέγχου.

Όπως ανέφερε η μέλλουσα μητέρα υποβάλλεται σε προγεννητικό έλεγχο και στη κλινική Ρέα γίνονται όλες οι εξετάσεις με σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ με μόλις 15% του κρατικού τιμολογίου.Η διαδικασία δεν είναι χρονοβόρα και σε δυο 24ωρα βγαίνουν όλα τα αποτελέσματα.

Η Παιδίατρος – Νεογνολόγος & Συντονίστρια Διευθύντρια της ΜΕΝΝ κ. Αντωνία Χαρίτου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχουν περιορισθεί οι γεννήσεις των παιδιών με συγγενείς ανωμαλίες αλλά έχουν αυξηθεί τα πρόωρα.

Σύμφωνα με στοιχεία ένα ποσοστό που αγγίζει το 13% γεννιούνται στη μέση του ογδόου.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, οι επιστήμονες της Κλινικής Ρέας επισήμαναν ότι η Ελλάδα είναι χώρα που οι γυναίκες μπορεί να εμπιστεύονται για να φέρουν στο κόσμο το μωρό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άδωνις για επίσχεση στα διαγνωστικά: “Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…”! Έρχεται το Plan B

Έρχεται «σαφάρι» ελέγχων για το κάπνισμα! Τι είπε ο Άδωνις

Τέλος οι δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις από Δευτέρα στον ΕΟΠΥΥ! Ξεκινά η επίσχεση

Μαύρο…γιατρών στο πλαφόν! Πως αντιδρούν οι γιατροί της Θεσσαλονίκης