Εγκαίνια της πρώτης μονάδας ΤΟΜΥ στο Περιστέρι

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης βρέθηκε στα εγκαίνια της πρώτης ΤΟΜΥ Περιστερίου μαζί με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Σταμάτη Βαρδαρό, τη διοίκηση της 2ης ΔΥΠΕ, τις βουλευτίνες ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, της δημοτικής αρχής του Δήμου Περιστερίου και του δημάρχου Γιώργου Παχατουρίδη.

Όπως σχολιάζουν από το γραφείο του υπουργού, «η παρουσία του κόσμου αλλά και τα λόγια της δημοτικής αρχής φανέρωσαν ότι αφενός το έργο αυτό ήταν επιβεβλημένο για την αναβάθμιση του υγειονομικού συστήματος της Δυτικής Αθήνας, αφέτερου ότι ο κόσμος του Περιστερίου θα αγκαλιάσει αυτό το νέο εγχείρημα».

Επιπρόσθετα, στα πλαίσια των εγκαινίων, ο Παύλος Πολάκης ανακοίνωσε την 24ωρη λειτουργία του ΚΥ Περιστερίου ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των πολιτών.

Τέλος, ανακοινώθηκε πως στόχος του υπουργείου Υγείας είναι η ίδρυση και δεύτερης ΤΟΜΥ στο Δήμο Περιστερίου καθότι πολιτική προτεραιότητα αποτελεί η αναβάθμιση της παρεχόμενης υγείας ιδίως στις περιοχές εκείνες που επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν