Έφυγε από τη ζωή ο Πάρις Μποσκόπουλος – Η ανακοίνωση της ΕΛΕΦΙ

  • Ρούλα Τσουλέα
Μποσκόπουλος
Είχε μακρόχρονη πείρα στους τομείς της κυβερνητικής διαμεσολάβησης, της επιχειρηματικής ανάπτυξης και των κανονιστικών υποθέσεων.

Την τελευταία του πνοή άφησε την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 ο Πάρις Μποσκόπουλος, φαρμακοποιός, στέλεχος φαρμακευτικών εταιρειών και σύμβουλος επιχειρήσεων ο οποίος επί 30 και πλέον χρόνια διέγραψε σημαντική πορεία στον τομέα του φαρμάκου και της Υγείας.

Μποσκόπουλος

Ο Πάρις Μποσκόπουλος

Ευγενικός, πράος και προσιτός, ο Πάρις Μποσκόπουλος είχε αποφοιτήσει από τη Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών. Στην πολυετή σταδιοδρομία του διατέλεσε μεταξύ άλλων διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων στην Pfizer Hellas και μέλος ΔΣ του ΣΦΕΕ. Διατέλεσε επίσης αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συνδέσμου και συντονιστής της Ομάδας Κλινικών Μελετών του ΣΦΕΕ.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την  Τετάρτη στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στα Βριλήσσια. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στα Κύθηρα.

Ανακοίνωση για την απώλεια του εξέδωσε η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛΕΦΙ). Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΕΦΙ,  με βαθιά θλίψη και μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετούν τον εξαιρετικό συνάδελφο, επίτιμο μέλος της ΕΛΕΦΙ και φίλο, Πάρι Μποσκόπουλο, που έχασε τη μάχη της ζωής τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.

»Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλεκτού μας συναδέλφου. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον μειλίχιο δυναμισμό και το σθένος του, το απαράμιλλο ενδιαφέρον του για το κοινό καλό, καθώς και τη μεγάλη προσφορά του και υποστήριξη στο έργο της ΕΛΕΦΙ.

»Η ήρεμη δύναμη, η στοχαστικότητα και η αντοχή του απέναντι στις δυσκολίες, θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τη λύπη μας για την απώλειά του και να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας στην υλοποίηση των επιστημονικών μας πρωτοβουλιών για το έτος 2023, τις οποίες θα αφιερώσουμε στη μνήμη του.

»Στη μνήμη του Πάρι, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΕΦΙ θα προβεί σε δωρεά στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Κυθήρων για τις ανάγκες του σχολείου και των μαθητών του».