Έφοδοι Άδωνι στα Νοσοκομεία! «Θα πηγαίνω κάθε βδομάδα σε ένα»!

  • Iatropedia
Θα συνεχίσει τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις στα νοσοκομεία ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το Γενικό Κρατικό στο οποίο βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής. Με αυστηρές ποινές προειδοποιεί τους «κοπανατζήδες».

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μπορεί ο υπουργός Υγείας να συνεχάρη τους γιατρούς αλλά και τους τραυματιοφορείς που δίνουν καθημερινά τη μάχη στα νοσοκομεία, δε φαίνεται όμως να δείχνει την ανάλογη στάση και στους υπόλοιπους και ειδικά σε όσους την κοπανούν από την εργασία τους.

Ο υπουργός Υγείας επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι θα επισκέπτεται αιφνιδιαστικά κάθε εβδομάδα και ένα νοσοκομείο προκειμένου ο ίδιος να έχει άποψη για το τι συμβαίνει στο ΕΣΥ. Μάλιστα τόνισε ότι θα υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις για όσους την κοπανούν και δε βρίσκονται στην εργασία τους αλλά για όσους ακολουθούν παραβατική συμπεριφορά.

Πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης σκοπεύει να ελέγχει εκτός από τους εργαζόμενους και τα οικονομικά της κάθε κλινικής ξεχωριστά. Όπως ο ίδιος δήλωσε τα τμήματα που θα υπερβαίνουν τις δαπάνες που έχουν προϋπολογιστεί δε θα παίρνουν άλλη χρηματοδότηση.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το βράδυ της Κυριακής το νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, συνομίλησε με εργαζόμενους αλλά και με τους επικεφαλής των τμημάτων ενώ αμέσως μετά ανακοίνωσε τη σχετική του πρωτοβουλία στο twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βαρύ Crash Test για Άδωνι με την Τρόικα! Η πρώτη καυτή συνάντηση

Έρχεται πλαφόν στις διαγνωστικές εξετάσεις και «κόφτης» στους γιατρούς! Το σχέδιο του υπ.Υγείας

Τι αλλάζει στα φάρμακα η νέα ηγεσία του υπ.Υγείας! Τα φθηνά γενόσημα και τα επιλεγμένα καινοτόμα

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΟΦ!