Αιφνιδιαστική επίσκεψη υπ. Υγείας σε νοσοκομεία τη νύχτα! Τι είπε ο ίδιος μέσω twitter

  • Iatropedia
«Νυχτερινή έφοδο», όπως ο ίδιος την ονομάζει, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Τι διαπίστωσε και τι ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω twitter

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία και ειδικά σε εφημερίες επιχείρησε να διαπιστώσει ο νέος υπουργός Υγείας με μια επίσκεψη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας Γεώργιος Γεννηματάς.

Προβλήματα που δεν είναι και λίγα αν σκεφτεί κανείς ότι τα περισσότερα νοσηλευτικά ιδρύματα υπολειτουργούν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και υλικών.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε κατά τις 9 το βράδυ το νοσοκομείο χωρίς να ειδοποιήσει τους επικεφαλής του και έκανε βόλτες σε αρκετά τμήματα. Διαπίστωσε βέβαια ότι οι εργαζόμενοι έτρεχαν και δεν έφθαναν καθώς δεκάδες ασθενείς περίμεναν να εξυπηρετηθούν. Συνομίλησε με αρκετούς από αυτούς ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους.

Βέβαια αμέσως μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αιφνιδιαστική του επίσκεψη στο νοσοκομείο μέσω twitter, κατά την προσφιλή του τακτική.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη μου νυχτερινή έφοδο σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Γ.Γεννηματάς. Το προσωπικό μάχεται σκληρά. Τους ευχαριστώ».

Πληροφοριες του iatropedia.gr αναφέρουν ότι ανάλογη τακτική θα ακολουθηθεί και το επόμενο διάστημα με αιφνιδιαστικές επισκέψεις στα νοσοκομεία και χωρίς να ανακοινώνονται πριν αλλά μετά μέσω twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λουκέτα εν μέσω θέρους! Ποια νοσοκομεία πάνε για κλείσιμο

Αλλαγές εξπρές στους διοικητές των νοσοκομείων! Τι θα αλλάξει στο ΕΣΥ

Νέα γενόσημα φάρμακα έρχονται στην αγορά! Τι θα γίνει με τα καινοτόμα

Αναζητείται «εξπρές» ρευστό για τον ΕΟΠΥΥ! Που θα βρεθούν τα χρήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν