Αιχμές Άδωνι κατά ΣΥΡΙΖΑ για διαφημιστικά προνόμια φαρμάκων στο σταθμό του!

  • Iatropedia
Ολομέτωπη επίθεση κατά του Σύριζα εξαπέλυσε σήμερα από την Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την τροπολογία για τα φάρμακα που κατέθεσε και θα τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία την προσεχή Τετάρτη. Την ίδια στιγμή από το βήμα της Βουλής ο υπουργός υγείας, άφησε αιχμές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για το αν είναι σύμπτωση οι διαφημίσεις πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών από τον σταθμό ΄΄Κόκκινο''.

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Σύριζα εξαπέλυσε σήμερα από την Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την τροπολογία που κατέθεσε και θα τεθεί σε σε ονομαστική ψηφοφορία την προσεχή Τετάρτη στην Ολομέλεια.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Άδωνι Γεωργιάδη αναμένεται να υπάρξει μείωση των τιμών των φαρμάκων εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά είναι φάρμακα πολυεθνικών εταιρειών.

αιχμές για διαφημίσεις πολυεθνικών ''στο Κόκκινο»

«Καταλαβαίνετε λοιπόν τον λόγο για τον οποίο οι πολυεθνικές με υβρίζουν προσωπικά και πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει «πως υπάρχει κανείς μέσα στη Βουλή, που να εκπροσωπεί συμφέροντα».

Μάλιστα άφησε αιχμές για τις διαφημίσεις πολυεθνικών που μεταδίδονται στον σταθμό «στο Κόκκινο» αναφέροντας με νόημα ότι αυτές οι διαφημίσεις είναι εντελώς συμπτωματικές» .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μειώνονται οι τιμές στα γενόσημα! Έλληνες φαρμακοβιομήχανοι: «Μας εξοντώνετε»!

Η λίστα του…Σίντλερ στον ΕΟΠΥΥ! Έτοιμοι οι κατάλογοι με τις απολύσεις-λουκέτα

Νέες κόντρες στα νοσοκομεία για το αίμα της Χρυσής Αυγής! Όλο το παρασκήνιο

Χωρίς ειδικά εργαστήρια ο Νέος ΕΟΠΥΥ! Προς απόλυση και γιατροί των εργαστηρίων