Δράσεις αγάπης που δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος με τους ανασφάλιστους

  • Iatropedia
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 25/7 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού, όπου οι εθελοντές του θασυγκεντρώσουν φάρμακα για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Από τις 10.00 πμ έως τις 14.00 μμ θα συγκεντρώνονται φάρμακα και υγειονομικό υλικό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού. Όπως τονίζουν οι γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Τα φάρμακα που μαζεύουμε στις δράσεις του «Όλοι Mαζί Mπορούμε και στην Yγεία» θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής, όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους,

Το ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Ποιους δέχεται:

Το ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν: 1) ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, 2) Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει, 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν