Δωρεάν και πάλι οι διαγνωστικές εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ! Έληξε η επίσχεση

  • Iatropedia
Κανονικά θα εξυπηρετετούνται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ κα πάλι στα Διαγνωστικά Κέντρα αφού χρειάσθηκαν τρία συνεχόμενα ραντεβού των παρόχων και των εργαστηριακών γιατρών με τον Άδωνι Γεωργιάδη για να σταματήσουν την επίσχεση

Οι πάροχοι των Διαγνωστικών Κέντρων και οι εργαστηριακοί γιατροί είχαν ξεκινήσει την κινητοποίηση τους απο τη Δευτέρα με συνέπεια οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ όλες αυτές τις ημέρες να αναγκάζονται να βάzουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για τις διαγνωστικές τους εξετάσεις και στη συνέχεια να διεκδικούν τα χρήματα τους από τον ΕΟΠΥΥ.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή ενόψει και εκλογών, ο Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε τρείς φορές με τους εκπροσώπους των εργαστηρίων και των διαγνωστικών Κέντρων .

Στο σημερινό και τρίτο ραντεβού φάνηκε να υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Έτσι οι πάροχοι κλινικοεργαστηριακών εξετάσεων αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την επίσχεσημετά την συμφωνία που επήλθε στα βασικά ζητήματα τα οποία είχαν τεθεί επί τάπητος στο τραπέζι του διαλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Έβγαλαν ασθενή από χειρουργείο επειδή δεν είχε να πληρώσει! Τι καταγγέλλει κοινωνικό ιατρείο

Απεταξάμην δια χειρός Άδωνι! Ο σύμβουλος, οι φαρμακευτικές και η αποχώρηση

Αναβάλλεται η επίσχεση στις ιδιωτικές κλινικές κατά ΕΟΠΥΥ για Παρασκευή!

ΕΟΦ και για …ιδιώτες! Υπηρεσίες φαρμάκων και στον ιδιωτικό τομέα εξετάζει ο Άδωνις