Δωρεάν εξετάσεις στα Καλάβρυτα!

  • Iatropedia
Πριν από μερικούς μήνες συγκεκριμένα 14 και 15 Νοεμβρίου γιατροί, από 14 ειδικότητες του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, εξέτασαν, ΔΩΡΕΑΝ, τους κατοίκους του Δήμου Καλαβρύτων στο κτίριο της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, έκαναν παθολογικές, οφθαλμολογικές, καρδιολογικές, γυναικολογικές, παιδιατρικές, ορθοπεδικές, τεστ Παπανικολάου, τρίπλεξ καρδιάς, υπέρηχους σώματος, γενικές εξετάσεις αίματος, καρδιογραφήματα και πολλές άλλες.

Ο αριθμός των κατοίκων που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία μεγάλος και από όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Καλαβρύτων

Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι, αυτό που γνωρίζουν ελάχιστοι είναι ότι η παροχή του ομίλου δεν σταμάτησε εκεί.

Προβλήματα που διαγνώστηκαν σε κατοίκους εκείνο το διήμερο και επαιτούσαν επεμβάσεις αντιμετωπίστηκαν σταδιακά με μικρές ή μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις στο Νοσοκομείο ''υγεία'' ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς ο όμιλος να δημοσιοποιήσει αυτή την ξεχωριστή δράση.

Αυτό είναι κάτι που αφήνει άφωνο όποιον έχει και δικαίως τις πιο πολλές φορές, καχυποψία απέναντι στην ιδιωτική υγεία.

Άνθρωποι, συμπατριώτες μας που θεραπεύτηκαν δωρεάν, δεν πίστευαν ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν επιφυλακτικοί. Το αποτέλεσμα όμως τους υποχρέωσε να παραδεχθούν τον πραγματικά κοινωνικό χαρακτήρα της εκστρατείας και να στείλουν σχετικά ενημερωτικά mail στο KALAVRYTANET θέλοντας φυσικά για ευνόητους λόγους να διατηρήσουν την ανωνυμία τους

Μακάρι αυτή εκστρατεία να συνεχιστεί και να δίνει διέξοδο και ζωή σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών.

Μακάρι να περάσουν ξανά από τα Καλάβρυτα και μάλιστα σύντομα.