Δωρεάν εξετάσεις μαστού στο πλαίσιο του DYO Forum Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά,

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ ) συμμετέχει στο DYO Forum Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά, με Επιστημονική Ημερίδα που τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (SIS), ο πρόεδρος της οποίας καθηγητής κ. Alexander Mundinger θα είναι ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές. Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Ακαδημαϊκού Δημητρίου Τριχοπούλου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου στις 09.30 στην αίθουσα «Prolipsi» του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Και τις δύο ημέρες (16 και 17 Απριλίου) θα πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις μαστού.

Κορυφαίοι επιστήμονες θα αναλύσουν όλες τις παραμέτρους για τον καρκίνο του μαστού, τη διάγνωση και τις ενδεικνυόμενες θεραπευτικές προσεγγίσεις, τις προσπάθειες αποκατάστασης, την ψυχοκοινωνική διάσταση της ασθένειας, όπως επίσης και τις ενδεικνυόμενες αισθητικές παρεμβάσεις, ενώ και τις δύο ημέρες (16 και 17 Απριλίου) θα πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις μαστού καθώς και υπερηχογράφημα μαστών για όσες κυρίες θα το επιθυμούν.

Ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι η καθηγήτρια κ. Παγώνα Λάγιου, η αν. καθηγήτρια κ. Ανδρονίκη Λάσκα, η επ. καθηγήτρια και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας κ. Λυδία Ιωανίδου – Μουζάκα, ο καθηγητής κ. Χρήστος Λιονής, οι ιατροί κ. κ. Μιχαήλ Αγγελόπουλος, Δημήτριος Χάψας και Νεκταρία Λαμπρινάκη-Καλαμάτα, καθώς και η ψυχολόγος κ. Κωνσταντίνα Χρονοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν