Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις με την αιγίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ – Πότε και σε ποιες πόλεις θα γίνουν

Μια σημαντική πρωτοβουλία, με δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις «Μετρήσεις Ζωής», τελεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, σε πόλεις της χώρας.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, Καθηγητής Χειρουργικής κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, το πρόγραμμα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων, προσφέροντας δωρεάν ελέγχους στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο σύστημα υγείας.

Οι διαγνωστικές εξετάσεις περιλαμβάνουν σπιρομέτρηση, οφθαλμολογικό έλεγχο, μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης (ΗbΑ1c) και έλεγχο αρτηριακής πίεσης.

Ήδη πραγματοποιούνται στη Λαμία 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2015 στο χώρο του Γ’ ΚΑΠΗ, στην οδό Τυμφρηστού 58, από τις 9.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα.

Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες σ αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία και δράση, ενώ ανακοινώθηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα εμβολιαστούν τα παιδιά των ρομά της περιοχής, μετά από συνεννόηση και πρωτοβουλία, του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. με το Δήμο Λαμιέων.

Το πρόγραμμα των επόμενων δράσεων (δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις «Μετρήσεις Ζωής») περιλαμβάνει τις πόλεις:

ΚΟΖΑΝΗ 6-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 13-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΥΡΓΟΣ 3 - 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΕΡΡΕΣ 9-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ 2- 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΙΓΑΛΕΩ 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends