Δωρεάν 50 μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες στο Αρεταίειο

  • Iatropedia
Με αφορμή τον μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, το Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) αποφάσισε να προσφέρει βοήθεια σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες, παρέχοντας δωρεάν προληπτικό έλεγχο με μαστογραφία.

«Λόγω των δυσκολιών που έχουν ανακύψει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, η συνεισφορά αυτή κρίνεται επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε», τόνισε η καθηγήτρια Ακτινολογίας Λ. Ε. Μουλοπούλου, διευθύντρια του Α’ Εργαστηρίου Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Έτσι, θα δοθεί η δυνατότητα εκτέλεσης 50 μαστογραφιών δωρεάν στην Μονάδα Μαστογραφίας του Εργαστηρίου Ακτινολογίας του Αρεταίειου Νοσοκομείου, από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2015.

Οι υπεύθυνοι της Μονάδας Απεικόνισης Μαστού, λέκτορες κ. Ηλίας Πριμέτης και κα Ευαγγελία Πανουργιά, τόνισαν ότι η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σώζει ζωές. Γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών, ανάλογα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού.

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε στο τηλέφωνο του Τμήματος 210 7286162.

Η εταιρεία Bayer πάντα στο πλευρό του Έλληνα ασθενή και της επιστημονικής κοινότητας στηρίζει έμπρακτα υπεύθυνες και ιδιαίτερες πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την πρόληψη των ασθενειών, όπως η δράση του Α’ Εργαστήριου Ακτινολογίας, με στόχο την προαγωγή της δημόσια υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν