Δωρεά στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
κρούσματα
Σε δυο φάσεις έγινε η παράδοση 26 πολυμορφικών πολυθρόνων δωρεά του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Κηφισιά-Εκάλη Στις 14 Φεβρουαρίου έγινε η πρώτη παράδοση και ακολούθησε η δεύτερη στις 6/6/18.

Οι πολυμορφικές αυτές πολυθρόνες ειδικού και βαρέου τύπου, ήδη τοποθετήθηκαν στους θαλάμους ασθενών του νοσοκομείου, βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους ασθενείς αλλά και τους συνοδούς.
Στις παραδόσεις παρευρέθησαν εκ μέρους του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Κηφισιά – Εκάλη η πρόεδρος κ. Τζίμα Κατερίνα, η Αντιπρόεδρος Κωστογίαννη Λίτσα και οι π. πρόεδροι κ. Πόπη Αθανασίου και κ. Βίλλυ Μάκου.

Ανακοίνωση από το Άγιο Σάββα:

Ευχαριστούμε από καρδίας το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Κηφισιά-Εκάλη για την σημαντική τους προσφορά, για την οποία ασθενείς και συνοδοί τους εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους. Επίσης, ευχαριστούμε την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και ειδικότερα τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο για την καθοριστική του συνδρομή.

Μια ακόμη δυναμική συνεργασία του Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» με τον Σοροπτιμιστικό όμιλο Κηφισιά-Εκάλη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

IMG_1839

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν