Δωρεά εξοπλισμού σε 6 σχολεία από φαρμακευτική εταιρία

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η Bayer Ελλάς, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της με στόχο τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της χώρας μας, πραγματοποίησε δωρεά πληροφοριακού εξοπλισμού σε 6 σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία της εταιρείας περιλάμβανε τη δωρεά περισσότερων από 50 ipads, 100 οθονών Η/Υ και εκτυπωτών τελευταίας τεχνολογίας σε Δημοτικά Σχολεία της Αθήνας και της Άνδρου, στο ΕΠΑΛ Πειραιά και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) Πειραιά.

Ανάμεσα στα σχολεία που παρέλαβαν εξοπλισμό, βρίσκεται και το 142ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Σε ευχαριστήρια επιστολή του σχολείου προς τη Bayer Ελλάς, ο διευθυντής του σχολείου κος Κωνσταντίνος Αγραπίδης αναφέρει ότι σε μία πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο όπως η παρούσα, μία τέτοια προσφορά ενισχύει την προσπάθεια για εποικοδομητικό και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό έργο, στις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν καθημερινά οι δάσκαλοι.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Bayer Ελλάς, κυρία Σόνια Μουσαβερέ, δήλωσε σχετικά: «Ως μία εταιρεία που προωθεί διαχρονικά την καινοτομία νιώθουμε την υποχρέωση να προσφέρουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην εξοικείωση και εκπαίδευση των νεαρών μαθητών των σχολείων της χώρας μας στις νέες τεχνολογίες και στην πληροφορική, διευκολύνοντας ταυτόχρονα και το έργο των διδασκάλων τους. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο ενεργειών που υλοποιούμε οι οποίες με βάση τις αξίες και το όραμα της εταιρείας έχουν ως σταθερό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας».

 

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2015, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 117.000 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 46,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,6 δις ενώ οι  δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε € 4,3 δις. Στα αποτελέσματα αυτά συμπεριλαμβάνονται τα οικονομικά στοιχεία του Τομέα Πολυμερών, ο οποίος εισήλθε στο χρηματιστήριο στις 6 Οκτωβρίου 2015, ως ανεξάρτητη εταιρεία με την επωνυμία Covestro. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν