Δείτε πως θα έχετε την πιο sexy χρονιά!

  • Iatropedia
Ποδαρικό με νέους στόχους και αποφάσεις για αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο είθισται να κάνει ο νέος χρόνος. Όπως συμβαίνει σε όλους τους τομείς έτσι και στην σεξουαλική σας ζωή φιλοδοξείτε να έχετε την πιο ερωτική νέα χρονιά. Δείτε ποια είναι τα επιστημονικά μυστικά τα οποία υπόσχονται να ''ανεβάσουν'' φυσικά την ένταση στην κρεβατοκάμαρα σας.

Κάντε γιόγκα

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολούμπια ανακάλυψαν ότι χάρη σε συγκεκριμένες τεχνικές της γιόγκα είναι δυνατόν να βελτιωθούν οι αναπνοές και η αντοχές απαραίτητες προϋποθέσεις για καλό σεξ.'Όπως έδειξε έρευνα όσα ζευγάρια κάνουν γιόγκα γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους, κι έτσι καταφέρνουν να αυξήσουν τις επιδόσεις τους στο σεξ.

Μυρίστε λεβάντα

Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από το Ίδρυμα Smell & Taste Treatment and Research Foundation, στο Σικάγο απέδειξαν ότι σχεδόν κάθε ευχάριστη μυρωδιά αυξάνει τη ροή του αίματος και ως εκ τούτου τη διάθεση για σεξ τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Μάλιστα η ερωτική διάθεση εκτοξεύονταν στο 40% όταν οι σύντροφοι μύριζαν τα αρώματα της λεβάντας και της γλυκιάς κολοκυθόπιτας ανακατεμένα μαζί!

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε άλλη μελέτη που πραγματοποίησαν ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, στην Καλιφόρνια. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το 75% των ανθρώπων που χρησιμοποίησαν άρωμα λεβάντας ήταν περισσότερο ελκυστικοί για τον σύντροφο τους

Η καλύτερη μέρα!

Σύμφωνα με έρευνα του London School of Economics το πρωί της Πέμπτης είναι η καλύτερη ώρα και μέρα για να κάνετε σεξ, αφού στους εθελοντές της έρευνας παρατηρήθηκαν αυξημένα επίπεδα κορτιζόνης τη συγκεκριμένη στιγμή της εβδομάδας.

Δοκιμάστε τα προκαταρκτικά

Ειδικοί επιστήμονες συνιστούν στους επίδοξους εραστές να αφιερώνουν χρόνο στα προκαταρκτικά τα οποία ''ανοίγουν την όρεξη'' για σεξ.

Δείτε ρομαντικές ταινίες

Όπως σημειώνεται σε μελέτη στην επιθεώρηση Psychosomatic Medicine, όταν τα ζευγάρια παρακολουθούν μια ρομαντική ταινία, τα επίπεδα της ωκυτοκίνης στις γυναίκες, ενός χημικού που σχετίζεται με την αίσθηση δεσμού, αυξάνονταν.

Στο μεταξύ άλλη έρευνα που έγινε διαπίστωσε πως τελικά οι άνδρες δε μισούν αυτό το κινηματογραφικό είδος όσο και αν αυτό υποστηρίζεται στα διάφορα κλισέ.